PDFETUSIVU>Leader-hankkeitaEnglish

Leader-hankkeita

2022-2024 Hanke: Tilamuseo Alastalon mailla

aitat

Leader tukee investointihanketta, jossa Alastalon kaksi aittaa kunnostetaan museokäyttöön. Museoaitat avattiin 23. syyskuuta 2023.

Museo talousnurkka

kuva: Atro Opas Photography

Toinen aitoista on jo itsessään museoesine, sillä se on viljankuivauslaite Pajulahti. Tilalla on myös paljon vanhaa, hienoa käyttöesineistöä sekä valokuvia, jotka kertovat tilan historiasta ja toiminnasta sekä menneestä arkielämästä. Tätä aineistoa kerätään esille aittarakennuksiin.

2019-2021

omena lähikuva vaaka

Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila ry sai Linnaseutu Leaderiltä tukea kulttuurialustan toiminnan käynnistämiseen ja Omenapuu-hanami tapahtuman järjestämiseen. Maaseudun kehittämishankkeen avulla on luotu Alastalon maatilalle taide- ja kulttuurialustaa erilaisille musiikki- ja monitaidetapahtumille. Tila on ollut toiminta-alusta elinvoimaiselle, korkeatasoiselle taiteilijatyöryhmälle, jonka toiminta tilalla on tuonut nostetta myös lähiseudulle. Uskomme kauniin maaseudun, yllättävän miljöön sekä monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan vetovoimaan. Hankkeen toteutusaika oli 3.12.2019-30.6.2021.

Olemme tehneet yhteistyötä myös Jaalan Musiikki- ja Monitaideyhdistyksen organisoiman Leader-hankkeen kanssa, joka järjesti Musiikkia Alastalon mailla -nimisen konserttisarjan.

Hankkeiden turvin käynnistetty toiminta jatkuu edelleen. Tiedotamme tulevista tapahtumista tapahtumat-välilehdellämme sekä sosiaalisessa mediassa. (Linkit sivun alalaidassa.)

Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila
Luopioistentie 1547
14930 Sappee
YHTEYSTIEDOTInfo@alastalonmailla.fi
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge