PDFETUSIVU>Leader-hankkeita

Leader-hankkeita

2022-2024

aitat

Leader tukee investointihanketta, jossa Alastalon kaksi aittaa kunnostetaan museokäyttöön. Museoaitat avataan syyskuun 23. päivänä klo 13.

Toinen aitoista on jo itsessään museoesine, sillä se on viljankuivauslaite Pajulahti. Tilalla on myös paljon vanhaa, hienoa käyttöesineistöä sekä valokuvia, jotka kertovat tilan historiasta ja toiminnasta sekä menneestä arkielämästä. Tätä aineistoa kerätään esille aittarakennuksiin.

2019-2021

omena lähikuva vaaka

Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila ry sai Linnaseutu Leaderiltä tukea kulttuurialustan toiminnan käynnistämiseen ja Omenapuu-hanami tapahtuman järjestämiseen. Maaseudun kehittämishankkeen avulla on luotu Alastalon maatilalle taide- ja kulttuurialustaa erilaisille musiikki- ja monitaidetapahtumille. Tila on ollut toiminta-alusta elinvoimaiselle, korkeatasoiselle taiteilijatyöryhmälle, jonka toiminta tilalla on tuonut nostetta myös lähiseudulle. Uskomme kauniin maaseudun, yllättävän miljöön sekä monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan vetovoimaan. Hankkeen toteutusaika oli 3.12.2019-30.6.2021.

Olemme tehneet yhteistyötä myös Jaalan Musiikki- ja Monitaideyhdistyksen organisoiman Leader-hankkeen kanssa, joka järjesti Musiikkia Alastalon mailla -nimisen konserttisarjan.

Hankkeiden turvin käynnistetty toiminta jatkuu edelleen. Tiedotamme tulevista tapahtumista tapahtumat-välilehdellämme sekä sosiaalisessa mediassa. (Linkit sivun alalaidassa.)


Luopioistentie 1547
14930 Sappee
YHTEYSTIEDOTmarjastalo@gmail.com
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© 2023
Variando Web Platform
imgEnlarge