PDFETUSIVU>juhlavinttiEnglish

Juhlavintti Alastalon mailla

Maalaisromanttinen navetan parvi on oiva paikka monille juhlille.

Häät koko vintti

Juhlavintti Alastalon mailla on maalaisromanttinen hääpaikka pienille ja suurille häille. Alastalon kartano sijaitsee uskomattoman kauniissa historiallisessa miljöössä Hauhon Sappeen maaseudulla. Miljöö on mitä romanttisin kesähäitä varten. Navettaa ympäröi suuri omenapuupuisto, hevoslaitumet ja pellot. Häitä voidaan järjestää toukokuusta elokuuhun.

Häät vintti ja hääpari

Vinttiä on viime vuosina kunnostettu kesäajan juhlatilaksi ja se on otettu tapahtumakäyttöön kesällä 2021. Kesällä 2023 juhlavintti otti vastaan ensimmäiset häävieraansa. Vuoden 2024 aikana vintin lattia remontoidaan tanssikuntoon ja vintti sähköistetään Linnaseutu Leaderin tuen avulla. Sisätilaan mahtuu jopa 200 hengen häät. Juhlijoiden käytössä on myös laaja omenapuitten koristelema pihapuisto. Juhlateltta on vuokrattavissa tarjoiluja varten, ja näin laajennatkin juhlia ulkotiloihin. Juhlaseurue voi viettää aikaa yhtä hyvin sisätiloissa kuin kauniilla piha-alueella.

Navetan alakerrasta löytyvät mm. puuterointihuone, lepohuone hääparille, suihku, sauna, bio-WC sekä pieni apukeittiö catering-yritysten käyttöön. Myös kylmälaitteille löytyy tila alakerrasta. Vieraitten käytössä ulko-WC sekä tilauksesta bajamajoja.

Alastalon kartano voi myös majoittaa pienen hääseurueen pääkartanon tiloissa. Kysythän tarjousta aamiaismajoituksesta. Myös rantasauna läheisellä Kyläjärvellä lämpiää tilauksesta. Rantasauna on vuokrattavissa tilauksesta pienille ryhmille. Autojen parkkeeraus onnistuu hyvin kartanon isäntäväen ohjauksella kartanon piha-alueelle.

juhlavintti

Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila
Luopioistentie 1547
14930 Sappee
YHTEYSTIEDOTInfo@alastalonmailla.fi
SOSIAALINEN MEDIAInstagramFacebook
© Alastalon Kulttuuri- ja Monitaidetila 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge